Vi er Fyrverk

Om Fyrverk

Som mennesker vokser vi og knytter sterke bånd gjennom erfaringer og felles opplevelser. Det samme gjelder for bedrifter.

Vi brenner for å skape uforglemmelige arrangementer som gir både bakoversveis og gåsehud. På den måten hjelper vi deg å bygge stolthet, lojalitet og sterke relasjoner til kunder og kollegaer.

Fyrverk er hjertebarnet som kom til verden da HK Alliansen slo sine skarpe markedsføringshoder sammen med de sterke musklene til Trondheim Stage. En konsertarrangør som i mange år har stått bak flere av de største begivenhetene i Norge.

Les mer om HK-alliansen Les mer om TRH Stage

Våre ansatte

 

Bjørn

Bjørn Skjæran
Daglig leder

Kommer fra jobben som arrangementssjef i Rosenborg BK, hvor han også har jobbet som salg og partneransvarlig. Bjørn har vært i eventbransjen tidligere, og har også 13 år som programleder i Radio 1 bak seg.


Ta kontakt for en prat med Bjørn:

bjorn@fyrverk.no

+47 924 13 132

 

Hils på Mali!

Mali Myren
Prosjektleder og forretningsutvikler

I tillegg til utdannelse innen sports management og senere prosjektledelse, har Mali erfaring med prosjektarbeid og arrangement i både Sydney Football Club og Rosenborg BK. Hun har de siste årene jobbet som arrangement- og kommunikasjonsansvarlig for en bedrift i sjømatnæringen. 

 

Ta kontakt for en prat med Mali:

mali@fyrverk.no

+47 414 28 587

 

Hils på Live!

Live Mork
Prosjektleder og produsent

Live har blant annet erfaring som produsent og festivalkoordinator for Olavsfest og NEON, arenaleder på Festningen og hun var Kultursjef under UKA-21.

Ta kontakt for en prat med Live:

live@fyrverk.no

+47 951 72 014

Ta kontakt

Ønsker du å komme i kontakt med fyrverk så sender du en mail til bjorn@fyrverk.no, eller ring 92413132.

Kontakt