Vi er Fyrverk

Som mennesker vokser vi og knytter sterke bånd gjennom erfaringer og felles opplevelser. Det samme gjelder for bedrifter.

Sammen med våre kunder skaper vi arrangementer som gir både bakoversveis og gåsehud. Vi setter spor, samtidig som vi tar vare på miljøet.

Fyrverk er hjertebarnet som kom til verden da HK Alliansen slo sine skarpe markedsføringshoder sammen med de sterke musklene til Trondheim Stage. En konsertarrangør som i mange år har stått bak flere av de største begivenhetene i Norge.

Les mer om HK-alliansen Les mer om TRH Stage

Våre ansatte

 

Bjørn

Bjørn Skjæran
Daglig leder

Kommer fra jobben som arrangementssjef i Rosenborg BK, hvor han også har jobbet som salg og partneransvarlig. Bjørn har vært i eventbransjen tidligere, og har også 13 år som programleder i Radio 1 bak seg.


Ta kontakt for en prat med Bjørn:

bjorn@fyrverk.no

+47 924 13 132

 

Hils på Mali!

Mali Myren
Prosjektleder og forretningsutvikler

I tillegg til utdannelse innen sports management og senere prosjektledelse, har Mali erfaring med prosjektarbeid og arrangement i både Sydney Football Club og Rosenborg BK. Hun har de siste årene jobbet som arrangement- og kommunikasjonsansvarlig for en bedrift i sjømatnæringen. 

 

Ta kontakt for en prat med Mali:

mali@fyrverk.no

+47 414 28 587

 

Vilde Opeide
Prosjektleder og forretningsutvikler

De siste årene har Vilde vært bosatt i Oslo og jobbet som event manager i et av Norges største eventbyrå. I tillegg har hun hatt en karriere som profesjonell danser, og medvirket i flere store produksjoner på blant annet Den Nationale scene og i Trondheim Spektrum.

Ta kontakt for en prat med Vilde:

vilde@fyrverk.no

+47 953 39 346

Ta kontakt

Ønsker du å komme i kontakt med fyrverk så sender du en mail til bjorn@fyrverk.no, eller ring 92413132.

Kontakt